Anotace: Viděli jste někdy trhák s Arnoldem Running man? Tohle je bizardní verze o filmu a divadle.
To tedy hodnotím.Máš fantastické představy.
Bude to chtět denně nové herce,nebo dobrovolníky,co budou chtět zaopatřit rodinu.Jak budeš platit?
Ale stejně je to něco -co čtu poprve,takže dík za zážitek.
24.06.2007 19:35:00 | s.e.n
realitě zdar! nebyl ten film natočený podle S. Kinga? Něco podobného jsem četla, jednim dechem, za noc knížka přečtená a nářez.
18.06.2007 22:05:00 | Miskitka
jaj .. mazec.. )) trošku drastické.. ale i tak divadla mám ráda.. je to hodně pojato moderní dobou
18.06.2007 00:15:00 | Najlin
i ty jeden..bizarni krali..
a kterypak herci
by v bijacich hrali..?
zustali by jenom
starci, deti zvirata..
to byla komedie
(skoncila by dramata .o)
presto, ze se ti ta poezie trochu cervenala..
me potesila, pobavila..radost..udelala :o)
17.06.2007 07:41:00 | Bean
Tak, to jsi mě dostal...navíc jsme s manželem ti filmoví, tedy ti, co tvořili dokumenty a už ne. Protože, když jsi napsal sačky, myslela jsem sračky,pardon. Dobrý.
16.06.2007 00:33:00 | Liv