Další na zabití
Anotace: to mě napadlo po asi dvanáctým schlédnutí mého oblíbeného filmu ;-)
Další na zabití
Ulehni má drahá do kvítí,
jsou tam pohřební orchidee,
slunce už dávno nesvítí,
mrtvé tělo tě nezahřeje.
Pohlédny má drahá na nebe,
hvězdy zakryly černé mraky,
myslím už staletí na tebe
a nyní věřím na zázraky.
Počítej vteřiny svého žití,
vše, co je se mnou umírá,
i ty jsi další na zabití.
Potkalas totiž upíra.
Přečteno 476x
Tipy 3
Poslední tipující: lecrecia, Charibeja
Komentáře (6)
Komentujících (6)