Prolog
Až meč znovu povstane,
kopí rudě vzplane,
lidé popřou nesvobodu,
brnění nenechají ladem.
Vědí, že nemají naději,
je jich příliš málo,
mnoho zběhlo,
zlé intriky splétají.
Krev se rozlila na pláni,
stalo se čeho se obávali,
už není nikoho, kdo tam byl,
ale lidé nezapomenou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)