Smrtka
Oděna v černé,
kosou mává,
zas a zas...
Tu autonehoda,
tu zase nemoc,
a jinde jen
neštástý sebevrah...
Ona jest osudu
odnaným slouhou,
krátí nám životy,
posedlá touhou...
Tou touhou zabíjet,
nebrat si servítky..
Hrobník už vybírá
na rakve hřebíky...
Přečteno 535x
Tipy 6
Poslední tipující: Glloxy, Mišpule, Ty, Liquid vamp
Komentáře (3)
Komentujících (3)