Anotace: o brutální vraždě
tvuj styl se mi libi, lec pripomina hodne autoru, kazdopadne jsi tu chvilku,.. myslim ze je na co se tesit... myslim ze mam na co se tesit ;)
20.01.2008 12:00:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
Nezabils náhodou někoho fakt?:-) Já si píšu s vrahy a někteří takhle myslí....-)))
19.01.2008 18:44:00 | Isabella Monvoisin
..."dílo" s názvem Já Vrah je opravdu významný počin.Myslím,že by ti velmi prospěla návštěva psychologicko - psychiatrické ambulance s následnou "akreditací" pro některou z psychiatrických léčeben.
17.01.2008 08:46:00 | rolon