Svatební...
Anotace: ...tělo se s duchem za noci spojí, přízraky ve snách temných se rojí...
V syrových dálkách věčného mládí
Démoni panny ke hříchu svádí
Pařáty kůži hebkou když hladí
Dotyk ten svědí, příjemně chladí
V hlubokých lesích čpí vzduchem síra
Čistota času za nocí zmírá
Až zhyne touha, zhyne i víra
Provdá se panna za netopýra
Chvěje se země, okamžik zdá se
Jako by podlehnul ďábel sám kráse
Jen hlupák uvěřil ve hříchu spáse
Buď, panno, ďáblova, má-li to stát se
Přečteno 622x
Tipy 36
Poslední tipující: E., pejrak, Eleonore, Polárka, fuu, Noc17, neumětel, Sayonara, lecrecia, malá čarodejnice wiggová netopýrková, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)