Anotace: Jedna z mých prvních básniček..Snad to je zařazený ve správný sekci x)
Jo nápad opravdu dobrej, takovýhle náměty mám ráda a za to máš bod, dala bych ti i dubl, ale právě k tomu mám malou připomínku: Ne všechno se musí za každou cenu otrocky rýmovat a když už treda chceš rýmovat, tak ať i to rýmování má řád. Námět pěknej, ale jak to říct, chaoticky vyjádřenej. :)
22.03.2008 14:02:00 | C.alwen
Zajímavé...je Ti 15. Mě shodou okolností taky a nikdy by mě to nenapadlo. Je to fakt pěkný ;)
04.02.2008 19:55:00 | Norlein