Vlčí hostina
Anotace: Ani nevím, jak mě to napadlo..možná inspirace při poslechu XIII.století...
V dáli se ozývá vlčí vytí,
představíš si, jak Tebou se sytí.
Tesáky ostré svou oběť trhají,
všichni před ním zmateně prchají.
Nechtějí stát se večeří vlčí,
při pohledu na to i žába mlčí.
Hostinu jeho ozáří měsíce svit,
v blízkosti smrti nikdo nechce být.
Přečteno 556x
Tipy 16
Poslední tipující: Šerák, Necro Immortalis, E., Charibeja, Danah, 0-0, Karmínka, Veru, Arbiter12, Já Esther Ruth
Komentáře (9)
Komentujících (9)