Školní četba (E. A. Poe)
Anotace: báseň inspirovaná názvy povídek E. A. Poa
Dobře to dopadlo
Jáma a kyvadlo
Noří se do šera
dům pana Ushera
Rakev se otvírá
v ní ruka upíra
bledá a studená
předčasně pohřbená
A nakonec co dodat k tomu
už jedině pád do Malstrőmu
A s Havranem už dlouho vedu spor
Já říkám – pořád dál
On na to – Never more
Přečteno 581x
Tipy 18
Poslední tipující: ludmil, BArBArKO, Skalsky Pavel, candy cane child, BiTeR, sýc, Charibeja, Psavec, Myrja, 0-0, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)