Anotace: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Sbírka: TAK
Takže, zajímavá báseň. Úplně poslední věta: " navždycky v kusu kamene!!! " se mi tam nelíbí, nejspíš jsi chtěl přidat na dramatičnosti, ale mě osobně se tam nelíbí. Také to, podle mě nepatří do "hororových", ale do "smutných", ale jde o míru pohledu.... Jinak příběhově smutné a pěkné, přřinejmenším pěkné, tip...
19.01.2010 19:46:00 | david66
pěkně vykreslená atmosféra...strhla mě ST.
06.12.2009 14:55:00 | Acham