Šťastné a Krvavé
Anotace: Trochu jinak :-D. Ale samozřejmě přeji Šťastné a Veselé Vánoce a hezké prožití svátků :-).
O Vánocích
ve tmě
zahaleno město v zoufalství.
Na pokraji šílenosti,
dech se kolemjdoucím zatají.
Krev a křik vzdálený...
A místo pohádek jen horory dávají.
Zdobí se stromeček
v té rudé barvě,
maminka stará se,
kam ukrýt tatínka se sekerou v hlavě.
Před domem sněhulák...
Bez hlavy.
Žádné cukroví voňavé,
nýbrž na stole vidět jen
lidské oči modravé.
Tak všude kolem
při vší té hrůze,
si děti přejí pod stromek
jen kudly a nože.
„Kdepak jsi Ježíšku?“
volá se s přichystaným nožem.
Děti už smějí se,
že bude Ježíšek složen.
Maminka veselá v kuchyni,
když teď ukryla tatínka
salát už chystá,
pak na řízky ve sklepě sousedovic
chlapečky tříská.
Po večeři Ježíška zabili
a rozbalili dárečky,
pak rozsekali Ježíškovo tělo
na malinkatý částečky.
Tak přejeme vám přátelé,
tak laskavě a hluboce,
Šťastné a Krvavé
Vánoce!
Přečteno 839x
Tipy 2
Poslední tipující: angellka, susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)