Vražedná
Anotace: ....... staronová.
Knot uhoří
vše se zastaví.
A pak ten úsměv...
Ztráta kontroly.
Vše je bílé
bílá karmínu ustoupí
Karmín je všude
a i ten úsměv se
ztrátou kontroly.
Tak zapalme znovu
tu svíčku Běsu.
Přečteno 639x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)