Rudé oči

Rudé oči

Děsivý výkřik,
ohlušující ticho,
temně rudé oči…
… tam v koutě.

Tuhne krev v žilách,
klid před bouří,
temně rudé oči…
… tam v koutě.

Cítíš pach krve,
srdce ti divoce buší,
temně rudé oči…
… tam v koutě.

Temně rudé oči
tam v koutě jsou,
temně rudé oči,
už si pro Tebe jdou.
Autor Wyrda, 03.11.2010
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: E., Ledová víla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí