Anotace: O jednom hrdinovy z mé knihy...
Sbírka: Slova děsu...
Hezky sepsané.. Však jen za jeden tip.. Nebudu tolik kritická, číst se to dalo, a to, že se nenazýváš básníkem tomu taky dává své..
Lee..
18.07.2011 19:47:00 | Leedram
I né, Tristan mě prokoukl :-) nejsem a necítím se být básníkem. Moje "basně" jsou vždy jen jakousi osnovou příběhu psaného v proze. Ja to tak mam. Nejdřív vznikne par versu a potom teprve povídka. V tomto případě to byla celá kniha. Basně potom obycejně zaniknou a tak je davám alespon na net :-) snad někoho potěší, nebo osloví to je ve hvězdách.
03.02.2011 14:07:00 | Rudolf z Falknova
Pro mne je mnohdy důležitá čistá a upřimná myšlenka člověka, v tu chvíli rým jde stranou, básně nejsou jen o rýmech ale i o volné myšlence, či pocitech. Hezké, jen pokračuj.
03.02.2011 13:39:00 | carodejka
Bohužel, sebevíce bych chtěl, nemohu toto komentovat dobře... takhle jsem psal když jsem byl mladší a dávno již jsem používání takto... slabých... rýmů přerostl. Nicméně snaha se, ve světě kde byly rýmy dávno zatraceny, počítá. Máš Tip za mě...
02.02.2011 22:04:00 | Trystan ap Tallwch