Anotace: Další z Volání temnot, pěkně ponurá jak má být:)
Šílenství a děs jsou nádherné právě tím, že jsou arytmické, tudíž nevypočitatelné, úskočné - je cítit, že to prožíváš - má to báječnou atmosféru...a dala jsi tomu strhující závěr!!
02.03.2007 14:50:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Nádherný popis toho, jak slidskou psychikou dokáže zamávat podvědomý strach. Mě samotnému tento fenomén přivodil akutní nedostatek serotoninu.
21.08.2006 18:00:00 | Zahir
souhlasím s Jarinem, co mi tady vadí nejvíc je, že strašně střídáš rytmus, láme to jazyk :(
27.07.2006 23:24:00 | Manik
Dnes už toho mám dost, tedy toho hodnocení, pořád píši klišé, nemá rytmus, nemá myšlenku...
Tady bych bohužel neudělal vyjímku...
27.07.2006 19:51:00 | jarynbacin