Mrtvý čas
Anotace: trochu morbidní přepis jinak krásného Máje, omlouvam se jestli tím někoho urazím!!!
Byl pozdní večer, mrtvý čas,
večerním časem zněl smrti hlas,
upírův zval ku smrti hlas,
kde hrobový zaváněl smrad.
O smrti šeptal tichý hrob,
uvadlý strom lhal smrti žel,
svou smrt tu dávno slavík měl,
potichlou krajinou tichý vzdech.
Jezero mrtvé v křových temných,
zvučelo temně tajný bol,
a břeh smrt objímal kol a kol.
A slunce temná světů jiných,
uhasla tmavými pásky,
umírající tam co slzy dávné krásky.
Komentáře (3)
Komentujících (3)