Anotace: Už jste se někdy cítili, jako někdo, kdo nežije? Jako někdo, kdo...o svůj život pomalu přichází?
Tak za mě supertip, opět jsem si zvedla náladu skvělou básní, leč pochmurnou:) Úplně z toho cítím tu depresi:D Moc se mi líbí.
02.05.2012 23:20:17 | Janika
Ano, cítila, ale u mě osobně nešlo o nic děsivého... spíš zvláštního
líbí :)
30.04.2012 09:20:18 | Matsuyama Tatsuko-chan
Moc dobrá poezie, jen ten ponuře depresivní obsah... ale dobrá :)
Hovorové tvary "lidský" a "vzdálenýho" se do celku moc nehodí, zbytek básně je v jiném stylu, i když chápu, že je to kvůli rýmu.
23.04.2012 18:06:49 | Hesiona-Essylt