Černá bestie
Anotace: podle inspirace: Pes Baskervillský (Sherlock Holmes)
V zavrhnuté zemi,
v lese celočerném,
přebývá a žije tvor,
psí obr, bestie černá,
co od lidské krve svůj kožich denně má.
V lese,
kde nerozezná se den od noci,
v tajuplném lese,
tam kde panuje zlo a stvoření zlé moci.
Ve dne tvor není k vidění,
v noci, svítivé jsou jeho krvavé oči,
a po jeho černé srsti,
plápolají ohnivé plameny zlosti.
Každou noc,
každou půlnoc vyráží,
vyráží na lov,
vyráží zabíjet,
a od lidské krve,
navrátí se do lesa zpět !
Přečteno 471x
Tipy 3
Poslední tipující: Schely, Anjesis
Komentáře (0)