......
Řezal ti ruce do krve,
¨dnes stejně jako poprvé...
Pálil ti srdce na popel,
ve tváři lásky úsměv měl...
Počin jeho nabral směr,
přímou cestou do pekel...
Zítra budeš vražednicí
dneska přilož svou zbraň k líci...
Přečteno 573x
Tipy 7
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Ammazonic, E., Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)