Má krev
Nechej mne krvácet,
v mých očích odraz rudého pramínku,
co stéká mi po bledé kůži.
Míjí jizvy, pomníky těch, kteří nevydrželi.
Poslední, co po nich zbylo.
Nechej mne krvácet.
Vždyť přece ta krev,
je důvodem mé cesty,
jenž ke slunci nevede.
Kapičky padají na zem.
Zdá se, že tráva radostně vstřebává,
ty krůpěje vláhy,
mé krve,
Která je prokletá...
Přečteno 418x
Tipy 7
Poslední tipující: LI13, Anjesis, E., Izza
Komentáře (0)