Jsi...
Anotace: Ani nevím, jestli je hororová, nebo o lásce, no co, posuďte si sami
Jsi kámen a litry petroleje,
jež vléváš do ohně beznaděje.
Jsi stínem, a přece v tobě tonu,
jsi anděl, však padlý, bez pardonu.
Jsi touha, a ty se potlačují,
jsi místo, jež nikdy nezmapují.
Jsi stvůra, dlaň plná něhy pekel,
jsi přízrak a odraz zhaslých světel.
Jsi krásný v té svojí trýznivosti,
jsi zákon a zákaz nevinnosti.
Jsi pára, jak ona vždycky mizíš,
jsi rolník, z pustin všech zánik sklízíš.
Jsi touha, jen touha nepoznaná,
a báseň, jež má být nedopsaná…
… Jsi …
Přečteno 559x
Tipy 24
Poslední tipující: Dablovamilenka, Kachňa K, Moustard.jr, Adellide, E., Lachailla, Nergal, Alizarin, Danger, Leedram, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)