Anotace: ..je pošetilé skasávat víčka..
Mayská choutka
hřeznout nožem.
Stín jak loutka.
Kde jsi Bože?
Dvanáct kusů.
Plátky masa.
Pac a pusu,
víčka skasat.
Kohout. Stěny;
v plamen hodit
zhaslé tělo.
0.00
Nové dění.
Dvanáct hodin.
Věž má celou.
Síra nechce
vlastní dítě.
Ožít lehce,
smích snést hbitě.
Je pošetilé
posílat k čertu
někoho
kdo se tam narodil.