Anotace: ...
Stála jsem na pokraji velkého srázu,
kam temné stíny chodí si hrát.
Ptala jsem se proč jen skákat dolů,
když k přízrakům chci se dát.
Není místa mezi námi
s barvami a bez padání.
Stačí kupředu když půjdeš dál
už jen krok abys s námi babu hrál.
Zašeptal stín bez očí
bez pusy a bez uší.
Neboj dítě, neměj strach nic
bude z tebe skvělý hráč
No tak věř nám trochu víc
zapomeň svůj tichý pláč.
Stála jsem na pokraji velkého srázu,
kam temné stíny chodí si hrát
Udělala jsem jeden krok kupředu
tak k přízrakům mohla jsem se dát.
Povedená.
09.09.2013 02:39:26 | Nigol