Růže v parku mrtvých
V zahradě mrtvých vykvetla
přes noc rudá řůže
Na stonku má trny z nehtů
a květy z lidské kůže
Z chladné hlíny v půli noci
vprostřed parku plném hrobů
její krása ohlásila
zcela novou, temnou dobu
Mrtvi, zetlelí a znovu živí
osedlali víka svojich rovů
Přivoněli k vzkvetelé růži
jež přivedla je k žití znovu
A tak nám naši milý
u dveří zas zvoní
a je jedno jestli chcípli
dávno nebo v loni
Jenže lidí je tu náhle
víc než tu může zůstat -
tak si my místo nich
půjdem v rakvi ustlat...
Přečteno 537x
Tipy 3
Poslední tipující: Lachailla, Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)