Stvoření
Anotace: Souhra náhodných myšlenek za horkého večera:)
Z čiré oddanosti,
popelavé tajemnosti,
jak každý ví,
nenávist vytvořila stín,
a oči vlčí.
Světy se protočili.
Jde z toho strach,
spálí odpovědi,
i ve tvých zrcadlech.
Není nad krásu úsměvu,
čistou lilii,
jež není rozšklebenou lží,
poněvadž se to tolik nenosí,
přeji vám...
Jen hodně štěstí.
Přečteno 450x
Tipy 1
Poslední tipující: Li-po
Komentáře (0)