Anotace: ...
Je fajn tvořit lidskou Stonožku,
lepší než zašívat děravou ponožku.
Stačí totiž jen pár lidí
a k tomu nářadí co se mi zlíbí.
Je třeba vysekat otvor pro jídlo,
aby tam nespadlo místo trusu mýdlo.
Další panáček se připojí k prvnímu
je to jak skládačka básně z rýmů.
Jeden je vepředu a pojídá pokrmy,
druhý se přes anus prvního nakrmí.
Takhle to prochází k poslednímu článku,
tyto myšlenky líbezné mám při každém spánku.
Stačí jen prakticky vytvořit tento projekt,
nabrat pár lidí a hurá na trajekt.
Tam se to musí stát,
pryč od veškeré civilizace.
Budu se jen dívat a smát,
bude z toho fajn televizní relace.