Umírá?
Anotace: Dříve nebo později každý, že? : )
co když zítra skončí svět
a nebude už cesty vpřed
co když bez mé vůle
bez mého svolení
zvonkem někdo zazvoní
tichem
nepřicházi odpověď
a tak jedním slovem žiju tisíc vět
od čerta k ďáblu nechávám se vést
to pro případ
že čas jít spát
jedna, ...dva, ...tři, ...čtyři, ...pět, ...šest, ...
Přečteno 548x
Tipy 10
Poslední tipující: Misha, James Libustka, Fany, Iva Husárková, jitka.svobodova, CoT
Komentáře (3)
Komentujících (3)