Čirou
Čirou náhodou mě unesly
marně, docela jsem nevhodný
vzorek, železný mám úsměv zlý
bad boy, v naprosto všem neshodný
s jejich předpokladem bláhovým
že to vteřina, dvě, světelné
snadno vyřeší podprahovým
vjemem, reklamy z hvězd zřetelné
že líp nahoru je opravdu
nikdy nebylo to snadnější
kterou k svatebnímu obřadu
z nevěst nabídnou mi vnadnější
hvězdné inzerce žen vesmírných
čirou náhodou byl vyvolen
borec klíčový změn nesmírných
selfie dostane je do kolen
z ufa uvízlého v tiskárně
letos sezona uf předčí žeň
trapných celebrit, miss, primárně
pásky padělek byl přestřižen
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Nikita44, Amonasr
Komentáře (0)