Hladový vlk
Anotace: pozvu vlka na jahody
Hřivnatý vlk číhá na ovce
v břiše mu hlad kručí
hleďme toho hladovce
jak hlasitě mručí.
Pozval bych ho na hody
do vesnice mojí,
však máme k jídlu jahody
jestli o to stojí.
Směle jsem se odvážil
on s radostí přijal
jahod si vůbec nevážil
v minutě mě sežral.
Přečteno 712x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Anděl
Komentáře (5)
Komentujících (3)