Anotace: Bacha na podivné lidi...
Čtu si Tvoje věci, hezky jednu po druhé a musím uznat, že píšeš dobře. Jen mně štvou ty věčný překlepy a nedotaženosti. Máš obrovskej talent, ale kašleš na něj, jako na většinu věcí v životě... Možná se pletu, ale takhle na mně působíš... normálně bych nějakýmu chudákovi dala za tohle za 100, ale sorry na Tebe mám jiné měřítko a nároky...
02.03.2007 15:15:00 | Hannazka