Anotace: Kdysi mě tohle téma docela fascinovalo, pokusil jsem se tedy napsat báseň, ale nikdy nebyla dokončena. Zůstal jen takovýto fragment, posuďte sami....
Přidávám se. Ve svých básních dokážeš navodit určitou atmosféru, což každý neumí. Každý řádek a verš je kouskem skládačky, která se při čtení pomalu skládá před očima. Chválím :-)
15.03.2007 21:41:00 | Sophia
...je to jako namalovaný kousek filmu... jo, líbí se mi ta nálada...i když horory nemusím :-)
02.03.2007 16:48:00 | no