Pohádka pro můry
Najdi skrýš ve které se skrývám,
na nejtemnějších místech hledej,
něžnou píseň si tam často zpívám,
za ní srdce své mi dej.
Nechci jej však obrazně,
chci jej vyrvat z teplé hrudi.
Buď hrdina bez bázně,
snad se tvé tělo pak probudí.
Nezoufej když se tak nestane,
z kosti udělám flétnu na hraní.
Tvá duše v ní pak navždy zůstane,
bude mou líbeznou zbraní.
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat, Psavec, Guldrun
Komentáře (1)
Komentujících (1)