Noční můra
Venku si létá,
můj klid ruší.
Společnost by chtěla,
dělat mojí duši.
Malá bílá,
zběsile poletuje.
Záře světla,
jak magnet ji přitahuje.
Létá chvíli,
pak si sedne,
žije v noci
a spí ve dne.
Marně se dobývá,
dlouho žadoní.
Fóbie z motýla,
však jasně stanoví.