Anotace: ?
Foto: geralt
trpím amnezií
nevím kdo jsem
proč nemaj mě v matrici
ale v úmrtní knize jen?
To se někdy stává administrativě, že zase oni trpí lejstrovou demencí. Vlastně žít si pětiminutovým uvědoměním, zase není tak úplně špatné, když jen smutek a trápení. U životní radosti už je to horší a nahrával bych si jí na mobil.
Věřím, že píšeš v nadsázce, stejně tak jako já.* I kdyby, tak máš dvě hlavy. Tu svoji a mile laskavou Jarunky. Se máš, tedy! Já jich sice mám ještě více, ale když potřebuji, tak se zrovna někam zakutalejí. :-)
12.07.2023 12:48:18 | šerý