Na svou slzu přikládám ostří,
ticho je můj nůž.
Lehounce kreslím náčrtky,
co v čas padly kdys.
V čepeli noční obloha,
tupě smějíc se mi
do kůže nahým pohledem,
až dotkne se…
minuty přestanou téci,
ptačí zpěv zestárne o desítky let
a ona slabě, až příliš slabě
v jejich jazyce jim odpoví,
nepřeloží se…
z krve zmizí brzy,
ale vrátí se.
Nakonec něco znamenaly
jen ty slzy…
...Slzy vždy něco znamenají,záleží jestli jsou "ryzí"a úlevné,uvolňující nebo "chtivé"a umanuté...vytlačené vzdorem.......Ji.
12.07.2023 20:12:15 | jitoush