Těla
vzduchem létají
nic na sobě
nemají
Za závěsem holka stojí
a panenku svoji
nepustí ani za nic
naopak
chce víc!
Okno otevřené
tělo trošku oblečené
objeví se v něm
je to zlý sen
Opatruj se a ať jenom vše u Tebe krásným kvete. Mám ráda pohádky.
Jako třeba....Znám křišťálovou studánku....také jste se jí učili nazpaměť ve škole..kde nejhlubší je kapradí. Tam ptáci laně chodí pít...Ti ptáci za dne bílého, ty laně v noci jen...
17.08.2023 22:40:35 | mkinka
* kde nejhlubší je les. jsem ze školy ix tisíc let, ale tohle se nezapomíná, maličko se ti to plete :)
20.10.2023 01:41:49 | Ricarda Haner Lowery
No a ještě to bylo tak...když usnou lesy hluboké a kolem ticho jest,
tak nebesa i studánka jsou plny krásných hvězd...
17.08.2023 22:43:36 | mkinka
Těla vzduchem létají
a předtím ale dcerku uspí.
Všichni ví,
že panenka je její.
A po ránu jsou si všichni zase drazí.
17.08.2023 22:34:31 | mkinka