Anotace: 6 dni stara asi
Letí kachny nad řekou
a mlha se křídel dotýká
ty bloudíš lesem s baterkou
a tvoje ploska naříká
čvachtá voda v holince
jezevec skrtyt je za svahem
potkáváš čerta s trojzubcem
jak ve svém mládí neblahém
svítí mu oči výhružně
zarudlá víčka spojivky
úprky jsou již nemožné
výkřikem zlomíš si hlasivky
kňouři jak podnapilí kolemjdoucí
hrozící zápalem agrese
jen nad ránem, přec tma tmoucí
a ty bloudíš ztracen po lese