Hodina duchů
Anotace: pokus o stvoření jiného témata :o)
Hodina duchů přichází,
duchové už kolem obchází.
Slyším jejich kroky,
slyším ty podivné zvuky.
Slyším jejich sípání,
slyším hodin tikání.
Jejich přítomnost mi vadí,
jejich dech mne chladí.
V těchto pozdních hodinách
nejsou pouhý prach.
Světla zrádně zhasínají,
ústa hlásku nevydají.
Hlasivky mi sevřel strach,
vidím jejich stíny na stěnách.
Jedna ruka na mne sahá,
zachránit se-marná snaha.
Pevný stisk má tahle ruka,
působí mi velká muka.
Zlomené kosti v ruce mám,
ale pomoc radši nehledám.
Nemá cenu hledat pomoc,
dost dobrodružství za noc.
Nespatřím již světlo denní,
protože pro mne pomoci není.
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: Grafomanická MIA
Komentáře (3)
Komentujících (3)