Anotace: ...
foto: NoName 13
Pospěš si milá, už kvete vřes
na zdi obtahuju
křídou svůj stín
bude ti rakví
zde složíš svůj klín
krk už rudne mi
pomalu v oprátce
rád se naposled'
dám s tebou do tance
pospěš si milá
už kvete vřes
ať vidím tě zhasínat
v tvých očích děs
vtlačím tě do zdi
silou stáda slonů
vtlačím tě důkladně
vtlačím tě do betonu
pak zpola mrtvý
k tobě se skloním
ty chvěješ se rozkoší
a pachem těžkých vín
za čas pak našli
dvě sochy z kamene
do jedné nápis vryt:
"kdypak se Jindřichu
kdy se už vezmeme?"
Zatra, umíš překvapit. Hodně zajímavá příběhovka. Až mrazí. Ještě, že kolem sebe nemám žádnýho Jindřicha, zneklidněla bych, to vím na beton:-)*
15.06.2024 12:47:44 | cappuccinogirl