Dnes je ten večer, je už čas,
naživu zůstat smí jen jedna z nás.
Vůbec se nebojíš, že tě znám?
Já umírat se nechystám...
Na světě všechno má svou cenu,
myslela sis, že zapomenu?
Na bolest, co jsi způsobila,
bytosti, která mně je milá?
Nastala chvíle kdy za každou lež,
jedinou ránu dostaneš.
O nic se nesnaž prosit ani,
ty jsi zranila bez zaváhání...
Dnes je noc temná, plná stínů,
ne, já tu jistě nezahynu.
Jsem ta, co v boji tě rozdrtí,
zvu tě teď k tanci se smrtí.
Nenajdu v sobě již lítosti
a krutost oplatím krutostí,
na tom nic není nefér, víš?
Za její slzy zaplatíš.
..jenom dík stínům se objeví záře..
a i svaté roucho po čase se páře :))
31.10.2024 10:26:25 | šuměnka