Anotace: napsano v den mych narozenin..neni to srandovni jen se tomu usmivam:)..mela sem to hezky i graficky ale tady to nejak nejde..:-/
Sladkých osmnáct, myslel jsem si jaký přelom mne nečeká a nakonec to vlastně moc nepřineslo. Ale ten pocit čekání a těšení se byl docela příjemný. Pak přijde u člověka další zlom a již se na další narozeniny ani moc netěší, při pomyšlení že mu zase rok uběhl pod rukama...
03.09.2007 19:24:00 | Lvicek