Povolání
Anotace: A čím chcete být vy? :)
Vzpomínám na Pepu
měl rande s nivou
a pak na grill
/udělal dobrou partii/
A nebo třeba malá Maruška
vždycky se motala v kuchyni, když máma pekla
a pekařina byla pro ni jasná volba
proto teď stojí u trouby a peče jak vzteklá
A co já?
Já nechtěla jsem nikdy býti tím
čím děti obvykle by bývat chtěly
čím budu já to dávno dobře vím
šťavnatým ovocem do Jogobelly!
Komentáře (4)
Komentujících (4)