Vzpoura
Anotace: Je v tom mnohem víc, čtěte mezi řádky.
Loutna v lukách
harfa v hromadě
pikola v písku
hoboj v hnoji
cimbál v kumbále
klarinet v kroji
dřívka v disku
lidé v náladě
píseň v pysku
hudba v mukách
dnes bez zisku.
Komentáře (1)
Komentujících (1)