Upírka
Anotace: Někdy se i mistr utne...
V temných koutech na náměstí
upírka hledá své štěstí.
Houpavý krok horečný,
asi student z taneční.
Horký pramen krve sladké,
krůpěje na tváři hladké,
slastně se pak vzhůru vznese,
tma ji ale neunese.
Pak jí dojde po chvilce,
že vysála opilce.
Přečteno 579x
Tipy 6
Poslední tipující: Spadlá z nebe, Judita, E., vandule
Komentáře (7)
Komentujících (7)