čili..
roztoči to roztočili..
co jim stačili síly
viděli to činčili
roztočit to také snily
činčili a roztoči
pili na kolotoči
pili pili pili
a pak skotačlili
vznikli z toho opilí
roztočí činčili
01.12.2007 15:09:00 | Bean
No jó... tak proto my už doma nemáme štěnice, zabil je smrad z ponožek. :-)
30.11.2007 22:30:00 | Aťan