Zkouška
Anotace: Tak tohle mě napadlo dneska ráno v buse cestou na zkoušku místo učení. :)
"Tak co mi ještě povíte?
Tohle taky nevíte?
Netvařte se kysele.
Co horniny vyvřelé?"
Touhle šťastnou volbou slov,
snaží se mi jít na pomoc.
V hlavě tápu zběsile,
blbost je však v přesile.
Kéž bych včera nepila!
Tak jsem to aspoň zkusila.
„Horniny vyvřelé? Tam řadíme ty kyselé,
co obsahují SiO2.“
Kouká na mě jako z jara.
Že by snad konečně dobrá zpráva?
Ale no tak, Václave,
netvař se tak zoufale.
Já jsem ta slečna z první řady,
co ukazuje ti vždy své vnady.
No tak, Vašku, nebuď ras!
Koukni na můj dlouhý vlas.
Snaží se o slovo vlídné,
ale vypadá to semnou bídně.
Povzdechne si, brýle sundá.
Teď nepomůže už ani sexy bunda.
Slečno, vy jste mlíko a krev.
Ale pro dnes je to F!
Přečteno 622x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, hanele m., Jean89, Psavec, W.Ginny
Komentáře (4)
Komentujících (4)