Genetický vzorek se bere otěrem z dásně. Úderem otevřené dlaně o pravou tvář... to teda slyším poprvé. Stav se u nás v ASIČR, musíme to probrat. Naše asistentka Lulu ti ukáže další možnosti genetického přenosu. Vezmi sebou očkovací průkaz ...a hlavně občanský průkaz kvůli plnoletosti. Amatérský sexuální institut České republiky sídlí v Brně hned vedle Ústavního soudu. Hlas se u vrátného pana Mičurina.
15.03.2008 22:25:00 | Aťan
hloupá byla, tahle nána,
geny svědčí, hlavně zrána!:op
18.01.2008 21:03:00 | Trdlo
...buď rád, že nechtěla i číslo tvého bankovního účtu :)
(...roboti píšou že prý PRC :D ...dneska jim nějak nerozumím :D )
18.01.2008 10:26:00 | Jiparo
... nepředložil ... ale:
Chtěla po mně IČO
Chtěla po mně DIČ
Pak zařvala pí...
A zdrhala pryč
:-D
18.01.2008 10:17:00 | JardaCH