já si vezmu pionýrky a ruksáček na záda,
mohu jíti taky s vámi?
to by byla paráda.
29.01.2008 16:29:00 | takova
Joj, takovéhle naladění
májovýho zpívání
to mám taky nejraději
(a ne, že není pro dámy!!)
Kotlík mám pár set let starý,
vycídím ho za chvíli,
škorně mechem zalátaný
za chvilku se spravily,
rez odstraním rychlofofrem
(táta kovář praxi měl),
místo šátku pavučinu
(každý ji vždy záviděl!!)
A když na tom jarním vandru
ještě zima roztřese,
nic se neboj, koště zpátky
spolehlivě odnese!!
:o)
Nemohla jsem jinak.
29.01.2008 14:22:00 | Cecilka
Starý bágl zahodit
oholit se a pak jít,
do polí a kudy chcem
mířit rovnou za sluncem.
29.01.2008 13:12:00 | Marfuša