Pista maly diktator...
Anotace: Prihoda zo zivota maleho postrachu Pistu....basnicka je trosku detska :),tak sa potom nesmejte ze je to trapne...podla mna je to haluza
Pišta malý diktátor,
zúfalých rodičov
drží si nakrátko.
Dneska na obed je treska.
Znenazdania zahlási.
Matka hystericky vrieska
otec chytá sa za vlasy.
Kde ti zlatko tresku vezmem
nemám prútik z klobásy.
To tvoj problém
sprostá si.
Ako sa to sinku správaš???
V kvetináči rastie tráva,
a babka zo sna vypráva:
Bože chráň
Pištu ma stráň.
Ešte 4 roky bude vnukom
detkovi už mozog pukol.
Teraz na rade som ja...
Bože ,za čo je to odplata???
Zajtra malý Pišta hlási
Babka vytrhaj si vlasy
Načo ti sú tie 3 nahlave???
Ved aj ruky už máš denglavé..
Načo nosiť hniezdo na hlave???
Babka do kúpelne beží ,
stará mačka sa len ježí
vlásky ležia v umývadle
plače štefánik na bradle
nad zlobou dnešných dietok
od žialu uschol aj kvietok.
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: Alasea
Komentáře (0)