Macaci zivot
Anotace: Zivot tulavych zvierat nieje taky,ako sa nam vacsinou zda...vtipne podanie zivota macky tulacky...
Volám sa mačka Elíza
a rada lížem smotanu.
Občas niečo prenášam
a ľudia to odo mňa dostanú.
Ja za to vlastne nemôžem
priateľská som veľmi,
sama si ťažko pomôžem
a to by som rada vermi.
Ľudia na mňa vždy kľajú
aká som hnusná mrcha
ale vôbec im nevadí,že
po ich psovi skáče blcha.
Som proste mačka tuláčka
a život je ku mne krutý,
odpadky sú moja omáčka
a moja sprcha sú krúpy.
Kyslé dažde často
pália ma do morku kostí
tak nech mi nikto nevraví,
že ľudia nie sú sprostí.
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Syala, Mišiačik, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)